keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Palautumis viikko

Tämä viikko on mennyt yllättävän hyvin, paitsi tämä päivä on ollut haastava Leevillä on ollut kiukkuamista tänään aika paljon.
Johtuu luultavammin väsymyksestä kun nyt on arki alkanut kunnolla ja saanut olla "normaalisti" ja tietty osa harmitus johtuu siitä että on alettu käyttämään time timeria niin kotona kuin päiväkodissa.

Joten nyt ei asiat mene niin kuin Leevi kuvittelee, vaan pitää olla  sen aikaa ku minä sanon ja avustaja päiväkodissa.

Time timer on kyllä auttanut vaikka ollaan jouduttu hieman taistelemaan, kyllä leevi on ymmärtänyt sen käytön katsoo siitä kuluvaa aikaa kun kerrotaan hänelle.

Jospa se lähtisi nyt sen avulla sujumaan niin siirtymät ja arki helpottuisi sen avulla, kesä kun tiukasti käytetään ja taistellaan niin jospa syksy alkaisi hyvin ja rauhallisemmin.  =)

Pitää vaan muistaa pysyä tiukkana niin se tuottaa tulosta eikä parane lipsua yhtään , muuten on sama taistelu edessä uudestaan.

Olen löytänyt uuden rauhoittumis keinon, kun pitää soimaan YÖ:n  sano että jäät kappaleen niin se ruhoittaa leevin.
Leevi tykkää siitä kappaleesta ja kovasti laulaa kertosäkeistöä ja vähän muualtakin, kyllä sitä puhetta tulee kun löytää oikean keinon..
Odotan sitä päivää kun Leevi laulaa koko kappaleen silloin kyllä liikutun, nyttenkin tulee tippa silmään kun kuuntelee hänen laulavan kerto säkeistöä..

On sitä positiivistakin tämän "myrskyn" keskellä ja se auttaa jaksamaan ja pysymään tiukkana kun huomaa miten kehittyy.

Tänään on saanut muutenkin herkistellä kun oli Sofian eputus, siinä luovutettiin eskarilaiset koulun tielle ja saivat eppu 2012 lippikset. Päästivät jokainen ilmapallon taivaalle ihanan laulun saattelemana.

Joten tähän on hyvä lopettaa tämä päivä palataan taas!

-Riitta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti