torstai 24. toukokuuta 2012

Taas on ehtinyt vierähtämään aikaa enkä ole ehtinyt kertomaan kuulumisia.
Mutta hyvin on mennyt täällä SOVA:lla päivät on menny nopeasti ihania asioita, Leevi on hoksannut time timer käytön. Ja sen avulla on mennyt siirtymät hyvin ja jopa aamutuokiossa leevi on jaksanut olla mukana koko ajan kun on ollut time timer käytössä.

Ja se on todella suuri muutos ja helpotus asioihin, onhan silti tullut raivareita välillä mutta se ei haittaa kun ollaan menty taas yksi askel eteen päin.

Sen verran on toimintaa ollut että väsyneitä on ollut kaikki muksut, hyvä tuuri käynyt kun on ollut aivan mahtavat ilmat että on voinut olla ulkona.

Ja on saanut uutta tietoa yhteen asiaan mutta siitä kerron myöhemmin kun selvii  paremmin että mitä on..

Ja tietenkin illat on muksujen taholta kokeilua että miten kauan voivat kiukutella ennen kuin sanon että nyt riittää ja kaikki nukkumaan kun käydään ylikierroksilla.
Jopa isommat muksut on menneet nukkumaan viimeistään kymmeneltä sen verran väsyneitä ovat olleet iltaisin, kyllä sitä itekkin on menny nukkumaan aika pian sen jälkeen kun ovat menneet nukkumaan.

On itekki mieluummin vetäny peiton korville ku kattonu telkkaria tai lukenut kirjaa.

Täältä on saanut taas hyviä vinkkejä arkeen pitää toivoa että ne toimii meillä niin helpottaa haasteellisia tilanteita.

Kyllä tämän viikon aikana on saatu hampaat käsivarteen ja jalkaan kiinni ja jopa huuli auenut kun on ollut pientä vääntöä Leevin kanssa. Tuolit, lautanen ja lasi on lentänyt.. tuoli sentään pysyny ehjänä mutta lautanen ja lasi säpäleinä.. saa nähdä hajoaako vielä tämän viikon aikana joku, vai onko rauhallisempaa aikaa loppu aika.

Mutta kaikin puolin on ollut ihana viikko on opittu uutta, ja kilttejä on pääasiassa olleet muutama kiukku ollut mutta se kuuluu elämään eihän sitä aina jaksa hymyillä.
Pitää sitä höyryt päästää pois välillä niin jaksaa taas olla vaikka silloin ei tunnu niin kivalta kun on huono päivä.

Mutta ei tällä erää muuta joten painu hetkeksi telkkaria katsomaan ja nauttimaan hetken hiljaisuudesta.

-Riitta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti