lauantai 19. toukokuuta 2012

Palautumis päivät

Taas on vierähtänyt päiviä enkä ole ehtinyt kirjoittamaan, nyt ollaan kotiuduttu ja raskas viikko väsytti lapset että ovat nukkuneet kunnon yö unet Leevi nukahti eilen itse ilman apuja jo klo n.6.00 ja nukkus koko yön aamu kuuteen asti, joka on todella harvinaista.

Sofia nukahti myös eilen jo klo 19.30 ja nukkus myös 12h unet on se hyvä että sai nukkuttua.

tänään on sitten taas pakattu kassit koska huomenna mennään taas Huvitukseen meillä on SOVA jakso joka kestää viikon saa nähdä miten tuleva viikko väsyttää, onneksi on luvattu kaunista ilmaa niin saa olla ulkona lasten kanssa niin paljon kuin mahdollista.

siellä on kaikkea kivaa tekemistä että varmasti väsyvät hyvin illalla, ja mikä parasta on tuttu paikka että lapset teitää että mistä löytyy mitäkin.
Kaikki odottaa jo innolla huomista ja ensiviikkoa, kunhan muistan ottaa kaiken tarvittavan mukaan.

Muuten onkin ollut aika tasinen vaihe, muutamana päivänä on ollut kiukkuamista.

Leevillä oli kunnon kiukku jolloin sitten puri, potki, löi päätä maahan ja puri mua ja itseään. kauppa reissulla tapahtui ja kaupassa käynti meni hyvin kun otin leeville omat kärryt ja laitoin hänet istumaan sinne isoon osaan jonne ostokset laitetaan. ja toiset kärryt sitä varten että sain netan istumaan ja ostokset tehtyä (onneksi oli isommat tytöt mukana) no ei se silti ihan hyvin menny sillä sofia kiukustus ja lähti sitten justen kaupan toiseen päähän.
Mutta selvittiin loppujen lopuksi vähällä kiukulla eikä hyllyistä lähtenyt tavaroita lattioille, että semmoinen kauppareissu meillä..

Onneksi olen varautunut ja on apuja mukana esim. pastilli rasia aina taskussa..

Leevi on taas oppinut uusia sanoja, yllätti toden teolla kun autossa kuunneltiin yön cd:tä ja takapenkiltä kuului: yö pitkä on.. vois..  =)  ihanasti lauloi kerotsäkeistöä.

Mutta nyt lopettelen ja alan pakkaamaan vielä viimeiset tavarat kassiin.

-Riitta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti