lauantai 30. marraskuuta 2013

Tapaaminen takana ja se meni tosi hyvin oli aivan ihanaa, muuten arki mennyt samaan tahtii siirtymät tosi haastavia.
Vaatteet pitää nykyään laittaa väkisin päälle ja ottaa pois, riisutessa iskee raivari oikein kunnolla joka kestää 45min. siinä tulee hiki niin itelle kuin leeville.
Ja hermoja koitellaa paljon, mutta hyvin olen pitänyt hermot kurissa siinä tilanteessa vaikka itku on meinannut tulla ja on tehnyt mieli antaa periksi ja päästää leevi pois kiinnipidosta.

Kummasti sitä sitä vaan jaksaa pinnistää ja pitää pintansa eikä anna periksi sillä hetkellä lainkaan.

Tänään on ollut hyvä päivä ei ole kauheita raivareita tullut ja hellyttävä on ollut, lauloi ihan itse jumalan kämmenellä. Voi sitä onnellisuuden määrää kun osasi laulaa koko laulun, on tykästynyt siihen kun ovat päiväkodissa laulaneet näin joulun aikana.
Kovasti on alkanut yrittää pukemaan vaatteita päälle, jopa onnistunutkin housut ilman apua laittamaan =)

Jes se on niin ihana nähdä kun osaa pukea ja jopa yriystä jopa pestä itseään, siinä kyllä tarvitsee apua kun ei osaa vielä. Mutta hyvä alku on jo ja se yrittämisen into mikä Leevillä on niin se on valtava eikä lannistu jos ei heti onnistu.
Ollaan myös päästy kokeilemaan pyrällä ajoa tavallisella pyörällä jossa on teleskooppi apupyörät, hyvin on lähtenyt harjoitukset käyntiin ja mielellään polkee sillä vielä pitää harjoitella jarruttamista.

Kovasti lapsukaiset jo odottaa joulua ja sitä että pääsevät nauttimaan joulun herkuista ja perheen yhteisestä ajasta, se on niin ihana tunne kun kaikki ovat yhdessä ja nauttii ihanasta rauhallisuuden tunteesta.

Yhteisestä telkkarin katsomisesta lapsukaiset kainalossa, illalla onkin tyytyväisen näköiset lapset sängyssä.

On myös ihana huomata miten kaikki tykkää leipoa joulu leivonnaisia ja ruuan tekemisestä, ihmeen hyvin jo jopa siivoavat jäljet leipomisen jälkeen, Kun alkuun lähtivät leikkimään siinä vaiheessa kun piti siivota. =)

Kyllä tämä joulu odotus on sellaista jännityksen aikaa, sitä lievitetään sillä että ovat askarrelleet joulukortteja iloinen puheen pulputus säestäen.


-Riitta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti