tiistai 19. marraskuuta 2013

Nyt on rahallinen hetki joten kerron  kuulumisia, täsä on ollut tasaisen haastavaa aikaa elikkä on saanu matssata joka päivä ja haastavaa aika kestää vielä sellaset pari viikkoa ennen kuin taas tasottuu..
viime vuonna oli myös samoihin aikoihin haastava vaihe, paitsi että nyt on paljon haastavampi/ raskaampi kun on kasvanut..
Sitä ajatteli että kun muksut kasvaa niin haasteet helpottuu ja arki myös mutta meillä se ei ainakaan pidä paikkansa ainakaan vielä.

Saa nähdä helpottuuko tämä tästä lainkaan, onneksi tapaan kohtalo toverin niin saa vaihtaa kuulumisia ja voi kysellä miten he on selvinneet ajasta.

Välillä on turhauttavaa kun ei oikein tiedä miten selviää kaikesta, ja helpottuuko arki yhtään vai pysyykö samana.
Kun ei ole ketään sellaista jolta voisi kysellä paitsi nyt kun tapaan  kohtalo toverin niin se on ja on ollut samassa stilanteessa niin pytyy kertomaan omia tuntemuksia miten on mennyt ja selvitty..

Sitä odotan innolla koska pystyy puhumaan asioista sellaisen kanssa joka osaa samaistua tilanteeseen ihan erillä tavalla mitä sellainen joka ei ole kokenut vastaavaa.

Vaikka on nekin ihanat ystävät ja kaverit aivan korvaamaton tuki joille voin puhua asioista suoraan ja tunteista myös, niistä olen kiitollinen ne auttavat huonoina päivinä jaksamaan taas eteen päin.

Me saadaan Leeville lausekansio jota päästään käyttämään kun vaan saadaan se nyt meillä on kokeilussa sellaiset "taulut" joilla harjoitellaan, nyt on hyvin alkanut harjoittelut ja leevi kovin opettelee lauseiden kertomista.  =)

Jospa se kansion myötä arki helpottuu kun Leevi tulee paremmin ymmärretyksi eikä raivareita tulisi niin helposti.

tässä taas oli hieman kuulumisia palaillaan taas.



                          -Riitta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti