tiistai 20. elokuuta 2013

Sitten olis päiväkoti alkanut, Leevillä onki ollut totuttelemista kun kasi ollut kipsissä ja Netta aloitti myös päiväkodin.
Eka viikko oli haasteellinen kun Leevi ei ymmärtänyt miksi Netta on nyt päiväkodissa, kun hän on saanut olla yksin siellä tähän asti. Eikä ole saanut leikkiä niin kuin ennen koska käsi ollut kipsissä, eka siikko meni kuitenkin yllättävän hyvin vaikka leevin kanssa piti matsata ennen kuin pystyin lähtemään päiväkodista.
Piti katsoa että avustaja sai leevin hyvin rauhoituspaikkaan, eikä kovasti ainakaan jäänyt lyömään avustajaa.
Nettakin jäi yllättävän hyvin sinne ei pahemmin itkua tullut muuta kuin ensimmäisinä päivinä, nyt menee jo reippaana tyttönä muiden kanssa leikkimään. =)
Nyt helpottaa jo kun Leevi sai kipsin pois kädestä niin päästään ulos vaikka sataa, se on suuri helpotus niin ei tarvi miettiä voiko mennä ulos ja päästään kävellen päiväkotiin.
Jos hiukankin näytti siltä että voi sataa niin oli pakko viedä autolla eikä voinut mennä ulos, ettei kipsi kastu nyt vaan koitetaan jumpata kättä että voimat palautuisi ja rupeisi käyttämään kättä uudestaa.
On ollut ihmeissään kun kipsiä ei ole eikä oikein ole vielä pahemmin käyttänyt sitä.
Eikä ole ihme kun kuukauden ollut kipsissä eikä ole voinut käyttää sitä, nyt leevi on alkanut käymään vessassa pissalla hyvällä tuloksella. =)

Nyt vaan toivotaan että pikkuhiljaa oppii kuivaksi, ainakin alku on hyvä.
Reipas poika kipsin poiston jälkeen, odottelee että vielä otetaan pari piikkiä pois kyynerpäästä.

Äitiä hirvitti enemmä odotus,kun pelkäsi/odotin kauhulla sitä hetkeä että ne otetaan pois koska kättä ei puudutettu lainkaan ennen.
Valmistuin jo siihen että pitää istua päällä jakolme muuta pitää kiinni että saadaan ne pois.

Mutta yllätykseksi leevi istui nätisti itse tuolissa kun lääkäri otti ne pois eikä edes huutanut saati pistänyt vastaan lainkaan.

Se oli kyllä ihana kun niin kiltisti antoi ottaa pois, oli kyllä niin tyytyväinen poika sen jälkeen kun sai kipsin pois.
kuukausi meni siihen että nukahti sohvalle josta piti kantaa omaan sänkyyn, mutta yöllä heräsi ja piti ottaa omaan viereen nukkumaan.

Nyt nukkui koko yön omassa sängyssä meni jopa itse nukkumaan omaan sänkyyn, ja mikä ihaninta nyt pystyy pesemään leevin suihkussa ihan yksin eikä tarviste kahta.
Toisen piti pitää kipsikättä sivulla pyyheliinan alla kun ei suostunut laittamaan pussia käteen sen ajaksi että ollaan suihkussa.
Nyt toivotaan että alkaa käyttämään kättä, kuukauden päästä on tarkistus että miten hyvin käsi toimii.
Tämä viiko on alkanut paremmin ja vähemmällä kiukulla jospa tämän viikon jälkeen leevi huomaa että netta ei vie hänen avustajaansa, että hän saa pitää avustajan itsellään ja netta leikki muiden lasten kanssa.
Tähän onkin mukava lopettaa tällä kertaa.


-Riitta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti