maanantai 3. maaliskuuta 2014

Päätöksien tekemistä

Sitä olisi kuntoutus jakso takana viikko oli raskas, mutta antoisa viikon aika on tullut mietittyä miten saofia koulun käynti ensi vuonna mahtaa sujua ja missä koulussa.

Sofialla on tällä hetkellä haastavaa aikaa ja käytös muuttunut, on nykyään helpposti suuttuva ja kun suuttuu niin tavarat lentää puree, sylkee, haistattelee.

On käynyt kerhoa jasielllä on sujunut hyvin ja pärjännyt yksin ilman mun apua, mutta nyt sitten oli suuttunut ja alkanut heittelemään tavaroiota ja oli ohjaajille haistatellut. =(

Ei mitenkään kivaa, ja nyt pitää alkaa miettimään kolun käyntiä että mikä olisi paras ratkaisu sofian kannalta mihin kouluun menee syksyllä.

Mies on sitä mieltä että lähi kouluun vaan, mutta itseä hirvittää ajatus sillä jos saa raivarin niin saatttaa lähteä koulusta pois ja tulla kotiin.

Jos on kiukku päällä niin ei näe eikä kuule mitä ympärillä tapahtuu eikä katso edes autoja kun ylittää tien, sekin huolettaa kun jos ei ole luokassa tarpeeksi avustajia niin miten sitten pärjää koska kuitenkin tarvitsee avustamista.

Ja onko osaavaa henkilökuntaa jotka osaa käsitellä erityislasta oikein, sillä tällä hetkellä on sellaisessa koulussa jossa ei oikein osata käsitellä ja ollaan liian lepsuja joten oppiminen on hankalaa koska ei vaadita tarpeeksi.

Olen kyllä sanonut että saa antaa enemmän läksyä, mutta ei ole saanut joten oppiminen on "pysähtynyt"
eikä ole uutta oppimista tullut.

Välillä on niin turhauttavaa kun yrittää että vaadittaisi enemmän ja oltaisiin tiukempia mutta tuntuu että on puhunut seinille, ei vaan tule läksyä enempää.

Nyt pitää punnita tarkasti mikä olisi ooikea ratkaisu kolun suhteen ja että osaisi tehdä oikeat päätökset.


No jospa saisi asiat järjestykseen ja oikea koulu löytyy.


-Riitta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti