torstai 21. kesäkuuta 2012

Sitten olisi taas yksi kuntoutusjakso takana, joka meni hyvin leevi oppi viikon aikana laittamaan kengistä tarrat kiinni, ottamaan itse ne pois ja laittoi kengät hienosit vierekkäin omalle paikalle jopa huivin laittoi nätisti omalle paikalle.  =)
kuvilla kommunikoi hieman paremmin mitä aikaiemmin ja sanoja tulee kokoajan uusia ja enemmän.

on kiva huomata miten leevi kehittyy ja oppii uutta se on todella ihanaa huomata että muutkin huomaa leevin kehityksen, se antaa lisää voimaa kun näkee miten opettaminen ja sinnikkyys tuottaa hyvää tulosta.

Vaikka sofialla on nyt haastavampi aika raivarin iskiessä sylkee, lyö, potkii raapii yms. mutta siihen saatiin huvituksessa hyvä keino mikä auttaa niihin joten nyt koitetaan sitä käyttää sofian kanssa.

Jos siitä on apua niin helpottaa huomattavasti arkea, ja sitten pyritään viettämään viettämään yksi päivä viikossa extra mukava päivä lasten kanssa jossa hassutellaan kunnolla eikä mennä kellon mukaan.

muutama päivä on jo tehty ja kaikki on nauttinut niistä päivistä =)

Viikon aikana oli ihana huomata miten hyvin kaikki lapset puhalsi yhteen hiileen tukien toisia eikä hermostuttu pienitä.

Tuli sellainen tunne että kyllä se valo näkyy tunnelin päässä ja tulevaisuus ehkä näyttää hyvältä leevin ja sofian kannalta, että tulevat pärjäämään tässä maailmassa kun muutosta on tapahtunut.

Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan..

Hyvää juhannusta kaikelle!!


-Riitta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti