sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kesäloma on alkanut ja mennytkin jo kohta puolet, touhua on riittänyt hyviä päiviä ollut vaikka haastavia päiviä mahtuu myös jonkun verran ja välillä on ollut sellainen olo että lasken jo päiviä milloin koulut/päiväkoti alkaa.
onneksi on ollut ihania ilmoja että on voinut olla ulkona pihalla vietetty aikaa ja uimassa käyty koska se on todella hyvä energian purku keino ja lapset viihtyvät niin ulkona ja uimassa.






illalla nukahtavat ilman kiukkua jokainen kiltisti heti kun saan heidät sänkyyn, nytten onkin urakka kesällä kun opetellaan kuivaksi niin netta kuin leevikin.
Hyvin on alkanut ei ole pahemmin vahinkoja tullut, kunhan muistaa istuttaa leeviä säännöllisesti pytyllä ja jos tulee jotain niin sitten kova kehuminen jotta sanoisi itse että on pissa hätä.
Netta onneksi osaa sanoa jos on hätä niin se helpottaa hieman ettei tarvitse molempia "vahtia" ja istuttaa  niin tiiviisti.
Ulkona  ollaan oltu ilman vaippaa vaikka aluksi ajattelin että saadaan lähteä heti pesulle, mutta sekin on mennyt hyvin ja käynyt hyvä tuuri että  molemmat ovat pissanneet ennen ulos lähtöä niin hyvin on mennyt pari tuntia ulkona ja molemmilla pöksyt kuivina. =)
Jospa sitä syksyllä olisi jo hyvällä mallilla  ja kävisi vain muutamia vahinkoja.
Lapset odottavat kovasti reissua korkeasaareen, Ouluun ja Hankoon katsotaan miten reissut sujuvat.
Kerron kyllä reissu kuulumisset ja laittelen kuvia reissuista, hyvää kesän jatkoa teille.


-Riitta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti